Opnieuw een autobrand in de wijk Suikerbrink

Het brandweerkorps uit Vaassen werd in de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 maart gealarmeerd voor een autobrand aan de Meester Tienmanstraat in Vaassen. Dit is de derde keer in nog geen half jaar tijd dat er in de wijk Suikerbrink een auto in brand is gevlogen.

De eigenaren van de auto gaan er vanuit dat de brand is aangestoken net zoals de vorige twee autobranden. De politie heeft vrijdagochtend de auto onderzocht. De resultaten hiervan zijn op dit moment nog niet bekend.

Een bewoner van de wijk verklaarde aan de Stentor dat er veel drugsoverlast is. Er zouden verschillende dealers in de wijk wonen. De politie erkent dat het geen fijne buurt is. Volgens bewoners in de wijk is het een komen en gaan van auto’s en motoren s’nachts. Een bewoner welke niet bij naam genoemd wilde worden laat weten angst te hebben dat hun auto door de dealers in brand zou worden gestoken. (Wie iets zegt over hun dealen, kan brandstichting verwachten)

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!