Gelderland

Verkeerscontrole op de Europaweg (Video-Update)

De verkeerspolitie van Oost Nederland heeft gistermiddag een verkeerscontrole uitgevoerd op de Europaweg ter hoogte van de Rabobank. De politie hield voertuigen staande waar iets bijzonders mee was (auto met aanhangwagen, bestelwagens, kleine vrachtwagens etc) ook werden mensen gecontroleerd op het in de hand houden van hun mobiele telefoon of het niet dragen van de gordel.

Volgens een politieagent, zijn er zeker tientallen voertuigen van de weg gehaald. Hij vertelde dat er zeker bij zo’n twintig bestuurders de aanhangwagen niet goed gekoppeld hadden aan het voertuig. Deze hebben allemaal een bekeuring ontvangen. De politieagent kon niet zeggen hoeveel mensen een bon hebben gekregen tijdens de controle.

De politie heeft de controle gehouden tot 15:30.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!