Gelderland

Eenzijdig ongeval

Op de Stationsstraat heeft in de nacht van zaterdag op zondag 25 maart een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een scooterrijder zag een stoeprandje over het hoofd en kwam naar ten val, twee agenten welke op de Stationsstraat aan het┬ásurveilleren waren zagen het “ongevalletje”gebeuren en schoten direct te hulp.

De bestuurder bleek na controle van het ambulancepersoneel, alleen een bloedneus te hebben overgehouden door de val. De bestuurder bleek na een alcoholcontrole ook nog eens te veel alcohol hebben genuttigd (490 ugl). Tevens bleek de bestuurder niet in het bezit van een rijbewijs. Ook was de scooter waar hij op zat niet van van hem, hij bleek hem namelijk geleend te hebben van een vriend.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!