Gelderland

Visser probeert meerkoetje te redden

Een visser die zat te vissen in een visvijver bij de Ruys de Beerenbrouckstraat (Zuiderpark) in Apeldoorn. De man liet zijn aandacht voor zijn dobbertje even links liggen, toen zijn aandacht werd getrokken door een meerkoetje dat hevige aan het spetteren was in het water, tussen het riet.

De man ging na zo’n vijf minuten maar eens pols hoogte nemen, hij kwam tot de ontdekking dat het meerkoetje vast zat aan visdraad in het riet. De man belde eerst de dierenambulance maar deze hadden niet genoeg personeel. De dierenambulance vertelde de man dat hij maar naar de brandweer moest bellen, de man belde de brandweer de maten en brandweer centrum maar kreeg deze niet te pakken omdat de man naar een telefoonnummer belde dat alleen tijdens kantoor uren bereikbaar was.

De man deed nog een poging door de politie te bellen nadat zij alle gegevens van de man hadden schakelde zij de brandweer in, deze werden omstreeks 12:20 gealarmeerd maar tijdens het aanrijden kregen de brandweerlieden te horen dat ze terug konden naar de kazerne. Het beestje bleek inmiddels te zijn gestorven aan zijn verwondingen.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!