Gelderland

Grote verkeerschaos, na ongeval (Video)

UPDATE 22:11 – De bestuurder van de volkswagen golf is op zoek naar getuigen. Wie heeft de aanrijding zien gebeuren?
Tips zijn welkom, plaats een reactie hieronder of stuur ons een DM! Delen wordt gewaardeerd!

De politie kreeg rond 19.30 een melding van een aanrijding op de Laan van de Mensenrechten ter hoogte van de 1e Wormenseweg in Apeldoorn. De politie was snel ter plaatse, gelukkig bleek er bij de aanrijding niemand gewond te zijn geraakt. Wel hebben beide voertuigen forse schade opgelopen. Volgens een getuige is de aanrijding ontstaan door een inschattingsfout bij een inhaalactie. Beide bestuurders hebben een alcoholtest moeten doen maar beide hadden niks gedronken.

De politie zorgde tijdens de aanrijding voor het verkeer, het verkeer wat over de Laan van de Mensenrechten reed heeft te maken gehad met een grote verkeersopstopping. De berger heeft beide voertuigen afgesleept, waarna de weg na zo’n 40 minuten weer vrij werd gegeven.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!