Brandweer hijst persoon naar beneden

De brandweer is vanochtend met de hoogwerker van Deventer en de tankautospuit van Apeldoorn uitgerukt naar een afhijsing van een persoon aan de Van Houtenstraat in Apeldoorn. Hierbij moest de brandweer, het ambulancepersoneel ondersteunen met het veilig naar beneden brengen van een persoon, die niet meer via de trap kon. Eenmaal beneden is de persoon op een brancard gelegd. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Vraag van veel mensen: Waarom de hoogwerker van brandweer Deventer? In eerste instantie werd de hoogwerker van brandweer Apeldoorn gealarmeerd maar tijdens het uitrukken bleek het voertuig op start problemen te hebben waardoor zij niet konden uitrukken. Volgens een schema die de meldkamer heeft is te zien dat de alternatieve optie is om brandweer Deventer te alarmeren. Zij waren dan ook binnen 20 minuten ter plaatsen.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!