Gelderland

Man valt hockeymeiden lastig (Schennispleger)

Hockeymeiden van hockeyvereniging AHMC kregen donderdagavond de schrik van hun leven toen zij op de Asselsestraat werden geconfronteerd met een man die zich zelf in zijn auto zat te bevredigen. Terwijl hij bezig was, bleef hij de hockeymeiden aankijken.

Er is aangifte gedaan bij de politie. Deze zijn nu op zoek naar een blanke man met donker haar van rond de 30-jaar. De man reed in een blauwe auto. De politie roept getuigen op zich te melden,

Volgens berichten die bij ons (112Nieuws) bekend zijn is dit niet de eerste keer dat dit gebeurt, zo drie tot vier weken heeft er een zelfde soort situatie plaatsgevonden in Apeldoorn- Zuid. Toen werden ook meiden lastig gevallen.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!