Gelderland

Twee jonge kinderen vermist, zoekt u mee?

Update: beide vermiste kinderen zijn in goede gezondheid terug gevonden. Hartelijk dank voor het meekijken!

Sinds half drie vanmiddag is de politie op zoek naar twee vermiste kinderen van 7 en 4 jaar oud. De jongens heten Max en Naud zijn te voet weg gegaan in de omgeving van de Klingmakersdonk in Apeldoorn.

De jongen van 7 draagt een fel blauw T-Shirt heeft ligt bruin haar, groene ogen en draagtĀ minion laarsjes. De jongen van 4 draagt een donker blauw fleece vest met daaronder een camouflagebroek en heeft licht blond/wit haar en blauwe ogen.

Mocht u de jongens op dit moment zien of heeft u ze in de afgelopen twee uur gezien neem dan contact op met de politie via 0900-8844

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!