Gelderland

Autobrand veroorzaakt bermbrand langs A50

De brandweer is zondagmiddag groots uitgerukt nadat er een auto in de berm van de A50 in brand vloog. De brand in de auto sloeg over naar de berm en vanwege de hoge temperaturen en droogte van de berm is er een hoge kans op uit bereiding van de brand.

De brandweer rukte met zo’n 5 blusvoertuigen uit en twee tankwagens. Bij aankomst van de eerste blusvoertuig uit Beekbergen werd al snel het brand meester gegeven. Brandweer Loenen en Twello zijn nog wel ter plaatse gekomen om assistentie te verlenen, de overige voertuigen konden retour.

De politie had door de brand, twee rijstroken afgesloten. Dit om de brandweer veilig te kunnen laten werken. Rond 18:45 werden de rijbanen weer vrij gegeven.

Hoe de auto in de berm is terecht gekomen en hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De auto moet als verloren worden beschouwd.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!