Gelderland

Auto eindigt tegen lantaarnpaal na botsing

Twee voertuigen zijn dinsdagochtend frontaal op elkaar gebotst op de Laan van Malkenschoten.  Een van de twee voertuigen kwam uiteindelijk tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De opgeroepen brandweer hoefde niemand te bevrijden wel is er een lekkage van een van de voertuigen gedicht. Beide bestuurders zijn door het ter plaatsen gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel moesten beide mee naar het politiebureau.

Hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend, vermoedelijk is een van de bestuurders door rood gereden. De Laan van Malkenschoten was tijdelijk een gedeelte afgesloten. De oude Apeldoornseweg was volledig afgesloten door de aanrijding.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!