Gelderland

Brand in muur zorgt voor langdurige inzet brandweer

De brandweer van Apeldoorn kreeg omstreeks 15.20 een melding van een woningbrand aan de Zwolseweg in Wenum Wiesel. De brandweer was snel ter plaatsen bij de rietgedekte woning. Bij de brand was sprake van wat rookontwikkeling. De brandweer had het vuur snel onder controle maar omdat de brand in de muur zat en uit sommige delen nog wat rook waarneembaar was riep de brandweer voor de zekerheid de hoogwerker in.

In afwachting van de hoogwerker, waren twee brandweerlieden al begonnen met het verwijderen van sommige delen om te kijken of er nog iets te ontdekken was. Bij aankomst van de hoogwerker bleek deze niet meer nodig te zijn de brandweer kon niks meer vinden en ging na een uur weer retour kazerne.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Team brand onderzoek van de brandweer doet hier onderzoek naar.

Foto: Luciano de Graaf

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!