Gelderland

Derde overval in een week

De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de drie overvallen van de afgelopen week. Ook maandagavond was het raak de dierenspeciaalzaak Flip Kluin aan de Reigersweg was toen het slachtoffer. Een blanke man met een tenger poststuur kwam de winkel binnen en dreigde met een vuurwapen. De overval vond rond sluitingstijd plaats toen er geen winkelende mensen meer in de winkel aanwezig waren.

De dader ging er op een zwarte oma fiets er vandoor in de richting van de Oude Arnhemseweg. De politie startte meteen een zoekactie en zette een burgernetactie op. Helaas beide zonder resultaat.

Veel inwoners maken zich zorgen, 3 keer in zo’n korte tijd toeval of hebben we hier te maken met de zelfde dader? Eerder deze week werden ook al de BP tankstation aan de Laan van Orden en Cafetaria ‘t trefpunt “Snackpoint”aan de 1e Wormenseweg overvallen.

De cafetaria is nog geen 500 meter verder dan de plek waar gisteravond de overval heeft plaatsgevonden.

De politie is nog druk bezig met het onderzoek en kan niet veel kwijt hierover.

Foto: Luciano de Graaf Fotografie

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!