Ernstig ongeval in Beekbergen

Op de Arnhemseweg in Beekbergen heeft vrijdagmiddag omstreeks 16.15 een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en vrachtwagen. Meerdere ambulances, politie en brandweerwagens maar ook een traumahelikopter kwamen naar het ongeval.

De bestuurster van de personenauto zat enige tijd bekneld. Na ongeveer 30 minuten kon de vrouw uit haar benarde positie worden gehaald waarna zij met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis.

De bijrijder van de auto raakte niet gewond, ook de vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De VOA doet ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg zal de komende uren nog wel afgesloten wezen aldus een politieman ter plaatse.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!