Vuurkorf aangezien voor woningbrand

Bewoners van de Eendrachtstraat in Apeldoorn belde maandagmiddag de brandweer nadat zij bij de buren rookontwikkeling vandaan zagen komen. De brandweer rukte met spoed uit omdat er vanuit werd gegaan dat het zou gaan om een woningbrand.

De politie was snel ter plaatse maar kon niks vinden. Een fietsende man wees de agenten erop dat er een enorme brandlucht waar te nemen was aan het begin van de straat. Eenmaal daar trof de politie nog steeds niks aan tot dat een fotograaf, rook uit een tuin zag komen. De politieagenten kwamen een kijkje nemen en troffen een vuurkorf aan. De brandweer kwam nog wel ter plaatse om te kijken wat er aan de hand was. Na overleg met de bewoner werd besloten dat de brandweer retour kon.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!