Kettingbotsing N301 Nijkerk

Klokslag 15:00 uur gebeurde er op de N301 Barneveldseweg in Nijkerk ter hoogte van de molen een kettingbotsing tussen 2 personenauto’s en een bestelbus met aanhanger. Vermoedelijk moest de bestelbus remmen en konden de 2 achterliggers niet meer op tijd remmen.

Een ter plaatse gekomen ambulance heeft een persoon nagekeken in de ambulance maar deze hoefde uiteindelijk niet mee. Niemand raakte gewond

De aanhanger van de bestelbus is opgehaald door een andere auto waarna de bestelbus zijn weg kon vervolgen. De twee personenauto’s zijn door Bergnet afgesleept.

Agenten hebben het verkeer zolang langs het ongeval geleid.

(tekst gaat verder onder de foto)

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat er een ongeluk gebeurde op de N301. Eerder sloeg er al een auto over de kop en ramde meerdere auto’s de bomen langs de weg. Op de N301 is de maximum snelheid 60km/h. Niet iedereen houd zich aan die snelheid.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!