Meisje 13 ernstig gewond na ongeval, politie zoekt getuigen

Amsterdam – Een 13-jarige fietsster is dinsdagochtend 19 juni zeer ernstig gewond geraakt bij een aanrijding. De politie zoekt getuigen.

De aanrijding vond even na 08.00 uur plaats op de Mr. Treublaan. Het onderzoek naar de toedracht van de aanrijding is nog in volle gang, maar de politie houdt er rekening mee dat het meisje (mogelijk door een andere fietser) ten val is gekomen en vervolgens is overreden door een voertuig. Het is op dit moment niet duidelijk hoe het meisje precies ten val is gekomen en de politie is daarom dringend op zoek naar mensen die hier mogelijk iets van gezien hebben.

Het meisje is ter plaatse gereanimeerd, waarna ze naar het ziekenhuis is vervoerd. De bestuurder van het voertuig is, zoals gebruikelijk bij een ernstige aanrijding, overgebracht naar een politiebureau.

Getuigen kunnen contact opnemen met het Team Ernstige Verkeersongevallen via 0900-8844.

Foto: Politie.nl

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!