Gelderland

Vrachtwagen betrokken bij ongeval op A12

Op de A12 bij Arnhem is vrijdagmiddag opnieuw een ongeval gebeurd waarbij een vrachtwagen is betrokken. De aanrijding vond iets over 13.30 plaats, een vrachtwagen kwam in botsing met een personenauto waarna de vrachtwagen door de midden vangrail schoot. De hulpdiensten rukten massaal uit, meerdere brandweerwagens, ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Toen de eerste hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek er gelukkig niemand gewond te zijn geraakt. De traumahelikopter kon dan ook vroeg tijdig worden afbesteld.

De vrachtwagen en personenauto zijn beide afgesleept. De vangrail is door Rijkswaterstaat vervangen.

De aanrijding zorgde wederom voor een grote file, automobilisten die vanaf Apeldoorn richting Arnhem rijden staan zo;n 30 minuten in de file.

Foto: Luciano de Graaf

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!