Bemiddeling mislukt, staking gaat door

De aangekondigde staking aanstaande woensdag gaat door. Dat meld CNV-bestuurder Jean-Marie Stevens. Dit houd in dat vanaf aanstaande woensdag het streekvervoer zal gaan staken. De CNV heeft getracht te bemiddelen met de werkgevers maar dit was helaas zonder resultaat.

Conflict

Het personeel heeft een conflict met de werkgevers omtrent het loon en de werkdruk. Vorige week leek het er nog even op dat de bemiddelingspoging kans van slagen had. De aangekondigde staking werd daarom twee dagen uitgesteld. De werkgevers weten van geen wijken; er blijkt geen enkele verbetering mogelijk.

Eisen personeel

Het personeel eist een plaspauze om de 2,5 uur, een loonsverhoging van 3,5% en minder werkdruk. Dit proberen ze al langere tijd te behalen.

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!