Verkeersruzie op A50 leid tot ongeval

Op zondagavond rond 17:15 uur kwam er een melding binnen dat er op de A50 bij Apeldoorn een ongeval had plaatsgevonden.

Volgens ooggetuigen werd er gezien dat een motorrijder tegen een rijdende auto trapte.

Incident

Hierdoor vielen ook meerder motorrijders naast hem. Toen eenmaal het eerste voertuig aan de kant ging, volgde er nog 1 die erbij betrokken was. Toen het tweede voertuig naar de kant ging hoorde omstanders een harde knal.

Gevolg

Het bleek dat beide voertuigen op elkaar waren gebotst en ook schade hadden. Toen uiteindelijk Rijkswaterstaat en de politie ter plaatse kwamen werden de verklaringen opgenomen. Voor de gewonde motorrijder kwam er een ambulance en de bestuurder werd meegenomen voor controle naar het ziekenhuis. Door dit verkeersdrama was er een kleine file ontstaan maar na enkele minuten kon iedereen hun weg vervolgen.

 

Foto: Joshua prijs.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!