Autobanden politieauto lek gestoken

Vanavond heeft iemand omstreeks 20:45 uur aan de Kanaalstraat 3 autobanden van een dienstvoertuig van de politie lek gestoken. Waarom dit gedaan is is onbekend.

Lek gestoken

3 van de 4 banden van de wagen zijn lek gestoken waardoor het voertuig nu buiten dienst is genomen. Het voertuig is dus niet langer meer inzetbaar. De politie laat op Instagram weten:

 “Zomaar? Of heb je zo’n hekel aan de politie? Stel je voor dat wij met spoed naar een familielid van jou moesten om te reanimeren? Maar door jou actie er te laat zouden komen? Voel jij je dan schuldig?!!”

De wagen zal zo snel mogelijk gerepareerd worden.

Dader

De politie heeft een signalement van de dader

  • Man
  • 30 jaar
  • Licht getint
  • Ring baardje
  • Normaal postuur
  • Rood shirt met cirkel erop
  • Lichte lange broek
  • Reed op een witte scooter (mogelijk Sym of Mio)

De man is nog voortvluchtig.

De politie roept op getuigen zich te melden via 0900-8844

De dienstauto is afgevoerd door een berger.

Foto: Instagram jeudagent_politieapeldoorn

 

View this post on Instagram

Blijkbaar vond jij het nodig om 3 autobanden van ons lek te steken? Zomaar? Of heb je zo’n hekel aan de politie? Stel je voor dat wij met spoed naar een familielid van jou moesten om te reanimeren? Maar door jou actie er te laat zouden komen? Voel jij je dan schuldig?!! Wie heeft er wat gezien? Omstreeks 20:45 uur werd er op de Kanaalstraat te Apeldoorn 3 autobanden van onze dienstauto lek gestoken. Signalement: man, 30 jaar, licht getint, ring baardje, normaal postuur, rood shirt, cirkel op het shirt, lichte lange broek, de verdachte reed op een witte scooter( mogelijk een Sym of Mio) mocht u meer info hebben neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of stuur een DM #waarom #kansloos #woest #apeldoorn #oostnederland #politie #112 #geweldtegendepolitie #instacop #apeldoorncity #snaphetniet

A post shared by Jeugdagent Apeldoorn (@jeugdagent_politieapeldoorn) on

error: Inhoud is beveiligd!