Wielrenner rijdt oude man van fiets en gaat er vandoor in Apeldoorn

Vanmorgen heeft een onbekende wielrenner een oude man van 76 van zijn fiets gereden op het fietspad aan de Laan van Westenenk in Apeldoorn tegenover de Voetbalclub Columbia in de richting van de Middachten in Ugchelen.

Het incident

De man reed samen met zijn vrouw over het fietspad toen de wielrenner hun inhaalde.  Hij reed tegen de man aan waarna de man viel. De wielrenner zou zijn doorgefietst en heeft achterom gekeken en zou hebben gezegd: “Moeten ze de fietspaden tegenwoordig nog breder maken?” De wielrenner heeft de man dus zien vallen.

Verwondingen

De man hield aan de val een slagaderlijke bloeding aan zijn hoofd over en een zware hersenschudding, een hechting in zijn hand en twee gebroken ribben. Hij ligt door dit alles nu in het ziekenhuis. De man maakt het na omstandigheden goed.

Signalement

De vrouw van de man schat de wielrenner rond de 30 jaar, met een bont gekleurd tenue aan en een helm op.

Er word aangifte gedaan tegen de wielrenner.

De kleindochter van de man doet op Facebook een oproep of er getuigen zijn die iets hebben gezien vanmorgen rond 10:30 op de Laan van Westenenk.

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!