Komende dagen kans op gladde wegen

Vandaag en morgen vallen er voor het eerst weer regenbuien in de regio.

Gladde wegen

Voor het eerst sinds lange tijd vallen vandaag en morgen weer regenbuien in de regio. Doordat het weken droog is geweest zijn de wegen vervuild. Veel wegen hebben zwarte aanslag door olie en rubber. Zodra het gaat regenen kan het wegdek erg glad worden. Vooral motorrijders en fietsers wordt aanbevolen voorzichtig in de bochten te doen.

Bosbranden

Het beetje regen wat door de KNMI wordt verwacht zal de droogte in Nederland niet verhelpen. Het risico op branden blijft de komende dagen dus groot. De politie meld dat het niet alleen strafbaar is om sigaretten en afval naar buiten te gooien, maar ook erg gevaarlijk kan zijn, omdat het met dit weer snel bermbranden kan veroorzaken

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!