Dodelijk ongeval Prinsenweg Nijkerk

Gisterenavond heeft rond 23:30 een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Prinsenweg in Nijkerk. Daar botste door onbekende oorzaak een auto tegen een boom nadat deze van de weg raakte.

Slachtoffers

Bij het ongeval kwam een inzittende van de auto om het leven. Hij werd nog gereanimeerd door de hulpdiensten maar hulp mocht niet meer baten. Een 2e inzettende raakte zwaar gewond en is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Hulpdiensten

Op het ongeval kwamen veel hulpdiensten af. Waaronder de brandweer uit Putten en Voorthuizen en een traumahelikopter uit Amsterdam. De politie heeft de Prinsenweg afgesloten en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Van de auto is niks meer over. Een berger heeft het voertuig afgesleept en de weg zal nog enkele uren gesloten blijven voor politieonderzoek.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!