Bermbrand langs A1 Deventer, mensen negeren rood kruis

De brandweer van Deventer werd omstreeks 12:20 opgeroepen voor een bermbrand langs de A1 bij Deventer.

Bermbrand

De brandweer van Deventer kwam ter plaatse met een bluswagen en een tankwagen voor extra water. De brandweer had de brand in de berm snel onder controle en wist zo verdere uitbreiding te voorkomen. Een stuk van ongeveer 80 meter is afgebrand Nadat de brand geblust was kon de brandweer weer retour naar de kazerne.

Rode kruizen genegeerd

Het verkeer op de A1 ondervond korte tijd hinder vanwege rookontwikkeling. Hiervoor werden 2 rijstroken afgesloten alleen negeerde enkele bestuurders de rode kruizen boven de weg. Één automobilist heeft een bekeuring gekregen omdat hij rakelings langs de blussende brandweermannen reed over een afgesloten rijstrook.

Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!