Plaatselijke hoosbui zorgt voor ongeluk A50

Gisteren heeft het plaatselijk veel geregend in Apeldoorn en omstreken. Vanuit de hele regio kwamen berichten van mensen minnen dat het ‘pijpenstelen’ regende. Voor 1 persoon was de regen wat minder fijn.

Ongeluk

Door de vele regen die in korte tijd viel gebeurde er op de A50 tussen Loenen en Knooppunt Beekbergen een ongeluk in de richting van Apeldoorn. Doordat er zoveel regen viel in korte tijd werd het wegdek extra glad door alle ‘zooi’ dat was los gespoeld van het wegdek. Wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk. Vermoedelijk is de auto gaan glijden door de regen op het wegdek.

Vooruitzichten

De aankomende week verwachten weermannen een hittegolf waarbij vanaf dinsdag de temperaturen uiteenlopen van 32°C op dinsdag tot 35°C aan het einde van de week. De kans op natuurbranden zal dan flink gaan toenemen. Let dus op waar u uw sigaretten dumpt of ander afval dat de kans op een natuurband kan vergroten.

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!