[VIDEO] Man stapt rijdend uit auto en botst tegen boom Putten

Op social media circuleren beelden waarin te zien is hoe een buitenlandse automobilist al rijden uit zijn auto springt om er vervolgens weer achteraan te gaan rennen en weer tijdig in te stappen. Bij deze man loopt het fout af, hij komt niet op tijd terug in zijn auto waardoor zijn auto tegen een boom tot stilstand komt.

Rage

Een nieuwe internethype is volledig uit de hand aan het lopen. Even naast de wagen dansen op de hit ‘In My Feelings’ van rapper Drake, is uitgedraaid in een levensgevaarlijk spelletje op sociale media.

Het concept van de #InMyFeelings-challenge was simpel: fans van het nummer stappen uit hun wagen en doen een dansje naar de passagier toe. De slimste onder hen proberen die moves uit op een lege straat, naast een heel traag rijdende auto. En daar krijgen ze heel wat likes voor.

Maar soms gaat het ook compleet mis. Enkele “durvers” springen immers uit de auto, wanneer die nog aan volle snelheid rijdt. Anderen doen dat in het midden van druk verkeer. En dat levert lelijke valpartijen op, om nog maar te zwijgen van het gevaar waarin ze de andere weggebruikers brengen.

De wijkagent van de politie van Putten laat weten dat dit soort gedrag zeer gevaarlijk en dom is. Hij raad het daarom ook ten strengste af.

Video: @HoornBert Twitter

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!