Logistieke eenheid Brandweer Apeldoorn zoekt collega’s

De logistieke eenheid van Brandweer Apeldoorn zoekt collega’s voor de post op Saba in Apeldoorn Zuid.

Logistieke Eenheid VNOG

De Logistieke Eenheid maakt onderdeel uit van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland en is verantwoordelijk voor de logistieke ondersteuning tijdens incidenten in deze regio. De regio is hiervoor verdeeld in een gebied West en Oost.

De eenheid West is sinds 2014 operationeel, begin 2016 is ook de eenheid Oost gestart met de werkzaamheden. West bedient de gebieden Veluwe, Apeldoorn en Zutphen. De collega’s van Oost assisteren in de gebieden IJsselstreek en de Achterhoek.

De Logistieke Eenheid West biedt vanuit Post Zuid, Saba 6, Apeldoorn, bij (grote) incidenten de logistieke ondersteuning. Deze eenheid rukt uit in het westelijk deel van onze regio (globaal het gebied Harderwijk, Apeldoorn, Zutphen). De vrijwilligers die hier voor paraat staan, doen dit naast hun reguliere werk. Om op sterkte te blijven, zijn we op zoek naar versterking!

Heb jij affiniteit met teamwork, veiligheid en houd je wel van een uitdaging? Meld je dan bij de Logistieke Eenheid West! Zij zoeken ook mensen die (eventueel) alleen overdag beschikbaar zijn. Ben je overdag slechts enkele uren beschikbaar (bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn, of als je in ploegendienst werkt), dan is een nieuwe uitdaging bij de brandweer ook mogelijk en ben je van harte welkom om je mogelijkheden te bespreken.

Ben jij:

  • tussen de 18 en 50 jaar?
  • in goede conditie?
  • (deels) overdag beschikbaar?
  • binnen 10 minuten op de kazerne na alarmering vanaf huis/werk

Neem dan contact met de Logistieke Eenheid op via Facebook of met [email protected]. Kom bijvoorbeeld eens kijken tijdens een oefenavond. Is er iemand in je omgeving die ook aan het profiel voldoet, niet in Apeldoorn woont maar wél werkt en overdag inzetbaar is, dan is hij of zij ook van harte welkom bij de Logistieke Eenheid West!

 

Lees hier meer: https://www.brandweer.nl/noord-en-oost-gelderland/kazernes/logistieke-eenheid-vnog-oostwest

 

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!