Spoor van vernielingen door Nijkerk

Een spoor van vernielingen werd op maandag 30 juli 2018 in Nijkerk ontdekt. Van meerdere mensen kreeg de politie telefoontjes dat hun eigendommen waren beschadigd. Zeker 3 auto’s werden lelijk beschadigd, waaronder diepe krassen in de lak en/of autoruit. Bij een auto was er zelfs een bedreiging geschreven. Op andere plekken moesten planten het ontgelden. Ook is er een winkelruit gesneuveld. Op het kaartje ziet u de rode lijnen waar de meeste vernielingen (zover bekend) zijn ontdekt.

De politie doet onderzoek of deze vernielingen verband houden met elkaar. Ook kijken zij of de vernielingen in Nijkerk op 12 juli 2018 zijn gepleegd door dezelfde dader(s). Tot op heden zijn er aanwijzingen dat op 30 juli een blanke man met blond haar bij tenminste één vernieling betrokken was. De politie roept hulp in bij het vinden van de dader(s).

Wie heeft in de nacht van zondag 29 juli op maandag 30 juli 2018 iets gezien dat dit onderzoek mogelijk verder kan helpen? Wie heeft er camerabeelden van de omgeving met de rode markering op de kaart? Graag hoort de politie van u via www.politie.nl of 0900-8844. U mag ook anoniem melden natuurlijk: 0800-7000
-> Referentienummer: 2018341794

Aan de veroorzaker(s) van dit alles: De politie snapt niet helemaal of dit grappig bedoeld was, of dat jij/jullie een slechte nacht hadden, of dat jij/jullie denken dat je aan andermans spullen mag zitten. De slachtoffers en de politie zien er in ieder geval totaal niet het nut van in.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!