[UPDATE] Schietincident Voldersdreef Apeldoorn

Rond 15:00 uur heeft er aan de Voldersdreef te Apeldoorn een schietincident plaatsgevonden.

Onderzoek

De politie is momenteel volop onderzoek aan het doen. Wat er precies gebeurd is wil de politie nog niet bekend maken. Wel bevestigt de politie dat er geen slachtoffers zijn. Hoe lang het onderzoek nog gaat duren is niet bekend.

Verdachte aangehouden

Donderdag 2 augustus rond 11.30 uur is een 30-jarige man uit Apeldoorn op de Gildenlaan als verdachte van dit schietincident aangehouden. Omdat er sprake kon zijn van een vuurwapen werd het Arrestatieteam hiervoor ingezet. De man is ingesloten voor nader verhoor.

Getuigen

Getuigen meldden dat kort na het schietincident iets uit een passerende auto werd gegooid. Agenten troffen vervolgens een zakje met wit poeder, vermoedelijk cocaïne, aan. Mogelijk is een drugs gerelateerd conflict aanleiding voor de onenigheid en het schietincident.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!