Vermiste Joey (15) in goede gezondheid aangetroffen

De 15 jarige weggelopen jongen Joey Harmsen uit Voorst is weer in goede gezondheid aangetroffen. Dit laat de familie weten via Facebook.

Waar de jongen is gevonden is niet bekend.

Grote zorgen

De pleegouders van de vermiste Joey maakten zich grote zorgen. De jongen was al dagen vermist en had zijn medicatie niet bij zich. Hij had ook geen mobiele telefoon of geld bij zich. Dit zou aanleiding kunnen zijn waarom hij om geld vroeg op het station van Apeldoorn vorige week zaterdag.

De jongen verbleef in een instelling en werd eerder al gezien op het station van Voorst-Empe. Hij droeg die dag een trainingspak met gele strepen en grijze Puma gympen. Ook is hij te herkennen aan zijn blokbeugel en bril.

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!