[VIDEO] Zondag zoekactie 53-jarige vermiste Astrid

Zondagmiddag staat er rond 12.00 uur een grote zoekactie gepland naar de vermiste 53-jarige Astrid Rousse uit Koog aan de Zaan. De vrouw is inmiddels al 9 dagen vermist.

Zoekactie

De zoekactie begint op de parkeerplaats Schansend. Dat is de grote parkeerplaats van de Zaanse Schans. Dit is een initiatief van de familie. Haar zoon Roberto Guagliardo spreekt in een uitzending van de Schiedamse tv-zender PopUptv over grote onzekerheid binnen de familie, omdat niemand enige aanleiding ziet waarom Astrid midden in de nacht is vertrokken en daarna niets meer van zich heeft laten horen.

De mobiele telefoon van Astrid ligt nog thuis evenals haar bankpas. Via de bankrekening kan niet worden getraceerd waar ze nu mogelijk verblijft. Volgens de zoon van de vrouw is ze misschien in Schiedam waar zij gewoond heeft en waar ze goede herinneringen aan heeft. Een zoektocht op diverse plaatsen in Schiedam hebben echter niets opgeleverd.

 

Signalement

  • Astrid is 1.67 meter
  • zwart geverfd halflang haar
  • droeg waarschijnlijk een zwarte jas en slippers.

 

Mocht u haar gezien hebben of heeft u meer informatie omtrent haar vermissing? Neem dan contact op met 0800-6070.

Meehelpen met zoeken?

Wie vrijwillig wil meewerken aan de zoektocht, wordt verzocht zich aan te melden.

Contact met Roberto Guagliardo kan via 06 16869106.

 

 

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!