Schoenen gevonden tijdens zoektocht vermiste Astrid Rousse (53)

Vandaag is tijdens de zoektocht naar de vermiste 53-jarige Astrid Rousse uit Koog aan de Zaan enkele schoenen gevonden in het Koogerpark in Koog aan de Zaan. Voor het onderzoek zijn ze overgedragen aan de districtsrecherche van de politie.

Niet bevestigd

De zoon van de vrouw, Robert Guagliardo, kon evenals enkele andere familieleden niet bevestigen of dit de schoenen van Astrid zouden kunnen zijn. De gevonden schoenen zijn maat 40, Astrid draagt 39 of 40. Er is ook nog geen teken van leven gevonden.

Zoektocht

Met boten, speurhonden en vele vrijwilligers is vanmiddag gezocht naar de vermiste vrouw. Vanaf de parkeerplaats aan de Zaanse Schans startte de zoekactie en er is deze dag op het water, langs sloten en op alle denkbare plekken gezocht. De zoekactie concentreerde zich op oud-Koog en de omgeving van de Kalverpolder, omdat Astrid Rousse daar regelmatig sportte. Er zijn ook speurhonden ingezet die getraind zijn op het vinden van levenloze lichamen. Vrienden, buren, kennissen en andere vrijwilligers zochten mee.

Vermist

Ze vertrok in de nacht van 16 op 17 augustus uit haar woning aan de Bosschjesstraat, niet ver van het Koogerpark vandaan. Haar mobiele telefoon liet ze thuis. De zoekactie was een initiatief van de familie maar de politie word wel continu op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de zoektocht.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!