Opnieuw autobrand in Vaassen

De brandweer kreeg vannacht opnieuw een melding van een autobrand, Dit keer aan de Potgieterstraat in Vaassen.

Brandweer

Omdat de brandweer van Vaassen bij een grote brand in Emst was is de brandweer van Apeldoorn op dit incident afgestuurd. Toen de brandweer arriveerde stond de hele auto al in brand en was er niet veel meer te redden.

Vermoedelijk aangestoken

De buurtbewoners geven aan een luide knal gehoord te hebben en daarna zouden er meters hoge vlammen te zien zijn in het midden van de auto. De politie heeft zo snel mogelijk de omgeving van de brand afgezet en heeft onderzoek gedaan.

 

Niet de eerste keer

Vorig jaar waren er ook al meerdere autobranden in Vaassen. Toen was het voornamelijk aan de Suikerbrink. Of dit een verband met elkaar heeft is niet bekend.

 

 

Foto: Jeugdagent_Apeldoorn

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!