Noord-Holland

[UPDATE] Drie jonge tieners omgekomen bij ernstig verkeersongeval Anna Paulowna

Vannacht zijn op de Sportlaan in Anna Paulowna 3 jonge tieners om het leven gekomen nadat de auto waarin zij zaten tegen een lichtmast botsten. Hierbij werden enkele inzittenden uit de auto geslingerd.

Aangehouden

De politie heeft een 20-jarige man uit Oudesluis aangehouden in het onderzoek naar het dodelijke verkeersongeval in Anna Paulowna. Volgens getuigen was de auto waarin de slachtoffers zaten bezig met een straatrace. Dit is echt niet bevestigd door de politie.

Slachtoffers

3 van de 5 inzittenden kwamen om het leven. Het zou gaan om 3 jongens van 15 en 16 jaar. Omstanders hebben direct de reanimatie gestart maar hulp mocht niet meer baten. De 2 andere inzittenden, een 17-jarig meisje en een 20 jarige jongen, raakten ernstig gewond en zijn afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het is nog niet duidelijk wie de auto bestuurde. Naar de toedracht wordt nog onderzoek gedaan. Voor de vele omstanders die na het ongeluk hulp verleenden, werd in de nabijgelegen sporthal Veerburg een opvanglocatie geregeld.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!