[VIDEO] Spookrijders blokkeren spoedambulance op A13

Op de A13 vanuit Rotterdam naar Den Haag is vanmiddag een ongeluk gebeurd. Alleen wat er in de file daarachter gebeurd is werkelijk waar onvoorstelbaar.

Spookrijden

Enkele automobilisten die niet wilden wachten keerden midden op de rijbaan en gingen al spookrijdend terug. Een van de bestuurders heeft zelfs handmatig de slagboom van de CADO (Calamiteitendoorgang) geopend om van de snelweg af te kunnen. Direct daarna heeft Rijkswaterstaat de politie gealarmeerd.

Ambulance

Enkele automobilisten keerden niet enkel op de rijbaan. Hierbij blokkeerden zij ook nog eens een ambulance die met spoed over de vluchtstrook reed. De ambulance kon er met de grootste moeite doorheen komen. De politie die achter de ambulance aan reed heeft kentekens genoteerd en de bestuurders kunnen binnenkort een fikse prent ontvangen.

 

⇑ De bestuurder van deze Audi blokkeerde de toegang van de ambulance.

 

VIDEO

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!