[VIDEO] Spookrijders A8 Oostzaan op de bon geslingerd

Afgelopen nacht heeft de politie 9 automobilisten beboet nadat ze spookrijdend de afrit Oostzaan namen vanaf de A8 om zo de file op de A8 richting de Coentunnel te vermijden.

Ongeluk

Doordat de de Coentunnel enige tijd was afgesloten voor werkzaamheden op de A10 stond er een forse file. Bestuurders die vanaf de A8 Oostzaan kwamen richting de Coentunnel zijn via de afrit teruggereden. Ze kwamen na het terugkeren in een politiefuik terecht en kregen een bekeuring. De politie hield ze staande, schreef een proces verbaal uit waarna de automobilisten alsnog konden gaan aansluiten achteraan de file. De officier van justitie bepaalt de hoogte van de boete; die kan oplopen tot zeshonderd euro.

 

⇑ De melding die de politie rond 0.30 gaf via P2000

 

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!