Zoekactie op de Zaan naar vermiste Astrid Rousse

Vanavond zijn duikers het water op gegaan van de Zaan in Zaandam zoekend naar Astrid Rousse. Zij vertrok ruim 2 weken geleden en sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Zoektocht

Speurhonden die aanslagen op de Zaan was de reden om te gaan zoeken op de Zaan. Om de zoekactie meer ruimte te geven was besloten om de schepen in de buurt tijdelijk naar de overkant van het water te verplaatsen.

De zoon van Astrid, Roberto Guagliardo, heeft een dubbel gevoel over de zoektocht naar zijn moeder. “Aan de ene kant hoop je dat ze hier niks vinden, want dan is het sowieso foute boel.” Maar als het ‘foute boel’ blijkt, heeft Guagliardo toch het liefste dat ze haar wel vinden.

“Misschien blijf ik mijn hele leven wel zoeken, je zal altijd achterom kijken als je haar niet vindt.”

 

Of er bij de zoekactie iets is gevonden vanavond, is niet bekend.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!