Ongeval tussen twee auto’s in Vaassen

Er is op maandagavond 10 september rond 18:45 een ongeluk gebeurd zijn tussen 2 auto’s. Dit gebeurde op de Beatrixweg in Vaassen.

Oorzaak

Het ongeluk zou gebeurd zijn door het niet verlenen aan voorang van rechts. De veroorzaker van het ongeval zou zijn doorgereden na het ongeval, Maar is later toch gestopt nadat hij zou zijn klemgereden door de slachtoffers.

Schade

De schade is voor beide auto’s zeer minimaal. De twee inzittende van de aangereden auto klagen over hun nek. De brandweer van Vaassen heeft geholpen met de persoon uit de auto te krijgen en heeft de accu van de auto losgekoppeld om gevaar te voorkomen. De beide inzittende van de aangereden auto zijn gecontroleerd door het ambulance personeel en beide zijn meegenomen.

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!