Ramkraak Primera Winkelcentrum Kerschoten Apeldoorn

Vannacht is omstreeks 03:00 uur op het Mercatorplein in Apeldoorn een ramkraak gepleegd op de Primera Westra.

Ramkraak

Omstreeks 03.00 uur hoorde een bewoner een harde klap waarna deze de politie direct alarmeerde. De ter plaatse gekomen politie constateerde dat er een ramkraak was gepleegd op de Primera. Beide deuren van de Primera werden eruit gereden. Er is ‘een niet noemenswaardige buit’ meegenomen. De melder gaf tevens aan dat er enige tijd een kleine rode auto voor de winkel stond. Daarna zag zij 2 personen die naar de auto renden. De auto is weggereden in de richting van de Koninginnelaan.

Gestolen

Later in de ochtend zag een getuige dezelfde rode auto weer staan in de Ampèrestraat, op nog geen kilometer van het winkelcentrum verwijderd. Deze bleek van diefstal afkomstig en is door de politie in beslag genomen.

Eerder werden in 2017 al 2 ramkraken gepleegd bij juwelier Maaskant. 1 daarvan mislukte.

 

 

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!