Jongen (9) onwel in Wormer, zusje schiet te hulp

Op dinsdagavond 30 oktober kreeg Politie Zaanstreek een melding van een onwel wording in een woning aan de Koningsvarenstraat  in Wormer.

Epilepsie

De politie rukte samen met meerdere ambulances uit naar het adres met spoed. Ter plaatse troffen de agenten die als 1e ter plaatse waren de jongen bij bewustzijn aan. De jongen was echter nog wel erg ver weg en zag grauw. De jongen bleek last te hebben van epilepsie.

De politie bij hem gebleven tot de ambulance er was en hebben hierna de ambulance geassisteerd. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn zusje was bij hem op het moment dat hij onwel werd en is toen snel naar haar moeder toegerend. Politie Zaanstreek noemt zijn zusje een ware held.

Politiebeertje

Gisterenavond (woensdag) zijn de agenten langsgegaan bij de jongen om te kijken hoe het ging en hebben zij hem en zijn zusje een politiebeertje (traumabeertje) gegeven. Ze waren er erg blij mee. En bovenal ging het nu goed met hem. Hij heeft medicijnen gekregen voor als hij weer een aanval krijgt.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!