Ondernemer pakt overvaller

Epe – Op Maandag 5 November is op klaarlichte dag rond 12:45 uur een overval gepleegd op de Blokker in Epe.

 

De Overval

De overvaller bedreigde een personeelslid met een mes. De man heeft onder dwang geld meegekregen van het winkel personeel. Na de overval is hij gevlucht uit de winkel.

 

Ooggetuige

Een alerte ooggetuige heeft de overval zien gebeuren en heeft een ondernemer gewaarschuwd. Die ondernemer zette zich gelijk in en is opzoek gegaan naar de man. Even later werd de man gesignaleerd in het centrum en is aangehouden door de ondernemer.

 

Politie

Tijdens het opsporen van de man is de politie gebeld. Na het aanhouden kwam de politie al snel ter plaatse. De overvaller is meegenomen naar het bureau waar hij nogsteeds vast zit voor onderzoek. De Blokker is na de overval kort gesloten voor onderzoek.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!