Politie houd overvaller tankstation aan met getrokken wapens

De politie van Zaandam heeft vandaag een map aangehouden die kort daarvoor een tankstation zou hebben overvallen.

Getrokken wapens

De politie kreeg de melding van de overval rond 12.00 uur binnen. De politie kamde de omgeving uit en al gauw zagen zij iemand die voldeed aan het signalement. Bij het zien van de politie nam de verdachte een duik in het water. “Uit voorzorg heeft de politie de man met getrokken wapens aangehouden”, zo laat een woordvoerder weten.

De overvaller heeft een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De politie kan niet vertellen of deze buit ook gevonden is. De politie onderzoekt de overval en verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

 

Foto: Politie Zaanstreek

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!