Storing Q-Park, vandalen breken slagboom open

Afgelopen avond was er een grote storing in parkeergarage Q-Park Museum Centrum in Apeldoorn.

Slagboom

Door de storing konden vele mensen niet afrekenen waardoor de slagbomen niet open gingen.

Een onbekend persoon heeft met een slijptol de slagboom van de inrit eraf gezaagd waarna vele mensen konden uitrijden. In de slagboom zit een grote metalen buis en deze was volledig doorgezaagd. Ongeveer een uur later kwam de beheerder van Q-Park om de 2 slagbomen van de uitritten open te maken. De politie kwam ook nog polshoogte nemen maar heeft niks kunnen doen.

Storing

Door de storing konden mensen hun uitrijkaart niet betalen. De intercom om hulp op te roepen werkte ook niet waarna waarschijnlijk iemand het heft in eigen handen nam en vervolgens de slagboom zelf verwijderde. Het hek wat achter de slagboom zit kon ook niet meer dicht omdat de sensor geblokkeerd was.

Wie de slagboom heeft doorgezaagd is onbekend.

Ook heeft dit nieuws inmiddels de entertainmentwebsite Dumpert bereikt.

https://www.dumpert.nl/mediabase/7579549/73c5ffb5/fuck_die_storing.html

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!