[VIDEO] Jeugdagenten Apeldoorn rammen voertuig tijdens internationale achtervolging

Afgelopen nacht hebben jeugdagenten van politie Apeldoorn omstreeks 04.00 uur een auto geramd op de Kayersdijk in Apeldoorn. Dit gebeurde na een ellelange achtervolging vanuit Duiutsland met Nederlandse en Duitse politiewagens.

Achtervolging

Vanuit Duitsland heeft de Duitse politie de achtervolging ingezet waarna zij hulp kregen van politie Twente. De politie van Apeldoorn heeft hierna de achtervolging overgenomen. Mogelijk zou het gaan om een gestolen voertuig. Hier kan de politie niks over laten weten omdat de officiële woordvoering via de Duitse politie gaat.

De verdachte werd op de Kayersdijk in Apeldoorn geramd door de politie waarna de verdachte kon worden aangehouden.

Video’s: Jeugdagenten_Apeldoorn

De achtervolging op de snelweg met de Duitse politie

De aanhouding op de Kayersdijk in Apeldoorn

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!