Jaaroverzicht 2018 Apeldoorn 112 Nieuws

Het jaar 2018 zit er bijna op en 2019 staat alweer klaar voor de deur. Het afgelopen jaar gebeurde er veel in Apeldoorn en omgeving. Hieronder een overzicht van alle items die het meeste indruk opwekte, opmerkelijk zijn of incidenten van grote omvang.

27-11-2018 Grote Brand Karwei Apeldoorn

Op 27 november 2018 brak omstreeks 10:35 uur een zeer grote brand uit in het filiaal van de Karwei aan de Laan van de Dierenriem in Apeldoorn. Bij de brand raakte niemand gewond. Wel is het pand volledig verloren gegaan.

Link naar artikel: Brand Karwei Apeldoorn

12-08-2018 Flinke hoosbuien zakken door plafond Dirk van den Broek

Na wat flinke hoosbuien deze dag moest het plafond van de Dirk van den Broek aan de Linie in Apeldoorn het ontgelden. Honderden liters water stroomden door het dak de winkel in met als gevolg veel schade en natte groenten.

Link naar artikel: Lekkage Dirk van den Broek

01-08-2018 Schietincident Voldersdreef Apeldoorn

Rond 15:00 in de middag vond er een schietincident plaats aan de Voldersdreef in Apeldoorn waarbij niemand gewond raakte. De politie heeft 1 dag later een 30-jarige man uit Apeldoorn als verdachte aangehouden. Mogelijk was dit incident drugsgerelateerd.

Link naar artikel: Schietincident Voldersdreef Apeldoorn

23-07-2018 Brandweer Apeldoorn brengt verkoeling tijdens hittegolf

Tijdens de landelijke hittegolf heerste er een enorme droogte. Brandweer Apeldoorn heeft deze dag op verzoek van de boswachter een droogstaande poel in Stadspark Berg en Bos voorzien van vers drinkwater voor de dieren in dit stadspark.

Link naar artikel: Brandweer Apeldoorn brengt verkoeling

08-07-2018 Auto beland in voortuin Kayersdijk Apeldoorn

Rond 22:15 belandde een zwarte auto pardoes in de voortuin van een woning aan de Kayersdijk in Apeldoorn. Volgens getuigen vloog de man uit de bocht waarna hij in de tuin belandde. Hij zette het daarna op een lopen maar kon later worden aangehouden.

Link naar artikel: Auto in voortuin Kayersdijk

22-06-2018 Reeks overvallen teistert Apeldoorn

De afgelopen weken in deze maand juni heeft Apeldoorn te maken gehad met een serie overvallen op de Kruidvat, Wibra, Big Bazar en Trekpleister. De politie heeft een dader in het beeld gekregen welke op 24 juni 2018 werd aangehouden door de politie.

Link naar artikel: Reeks overvallen teistert Apeldoorn

18-06-2018 Persoon om het leven gebracht door schietincident Frambozenlaan Apeldoorn

Op deze dag werd op klaarlichte dag in de ochtend een persoon om het leven gekomen aan de Frambozenlaan. Volgens de politie zou het niet gaan om een misdrijf maar mogelijk zelfdoding. Naaste buren en de wijk reageerden geschokt.

Link naar artikel: Persoon omgekomen schietincident Frambozenlaan Apeldoorn

 

 

Het team van Apeldoorn 112 Nieuws / 112Nieuws.net wenst iedereen een fijne en veilig kerst toe!

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!