Landelijk

[UPDATE] Vermiste 13-jarige Max Douwes gezond aangetroffen

De 13-jarige Max Douwes die sinds zondagavond 23 december werd vermist is zondagavond 13 januari in goede gezondheid aangetroffen. Dit laat de politie weten. Recherche onderzoek leidde naar de verblijfplaats  van Max. De recherche doet onderzoek naar de toedracht van deze vermissing.

 

Max Douwes (13) was op zondagavond 23 december weggelopen vanuit een jeugdzorginstelling in Den Haag. Ook van zijn 51-jarige moeder is sinds 23 december niets meer vernomen. De politie doet sindsdien onderzoek naar de zaak. Max is een blanke jongen van ongeveer 1.70m lang met stijl, halflang zwart haar en bruine ogen. Hij was op de dag dat hij wegliep gekleed in een donkere jas met een zwarte muts en liep op Nike-schoenen.

Sinds 23 december ontbreekt van zowel Max als de moeder ieder spoor. De vader heeft op 11-01 een dringende oproep geplaatst op Facebook omtrent Max.

Facebook

Volgens vele berichten op Facebook zou Max verblijven bij zijn moeder. De politie kan echter niks bevestigen over deze berichten. Waar Max en zijn moeder precies verblijven is onbekend. De politie maakt zich grote zorgen om het welzijn van Max.

https://twitter.com/POL_DenHaag/status/1083678135231614976

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!