Auto over de kop, niemand helpt inzittende

Vanmorgen gebeurde er op de Oude Wezeveldseweg in Twello een ongeval waarbij een vrouw met haar auto over de kop sloeg.

Toeteren

De vrouw kon na het ongeval niet zelfstandig uit de auto komen waar was wel ongedeerd. De vrouw heeft continu op haar toeter gedrukt om de aandacht te trekken van passerende automobilisten. Echter stopte niemand om de vrouw te helpen. Iedereen reed door. Uiteindelijk bood een buurtbewoonster hulp aan de vrouw aan want zij hoorde het getoeter. De buurtbewoonster schakelde vervolgens de hulpdiensten in.

De politie van Voorst laat het volgende op Facebook weten: ,,Wat nu als de bestuurster zwaar gewond was en direct medische hulp nodig had en niemand zich om haar bekommerde. Wij willen er niet aan denken wat er dan had kunnen gebeuren.’’

De auto op de kop. Foto: Politie Voorst.

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!