350 passagiers vast na aanrijding trein met persoon Apeldoorn

Omstreeks 18:00 uur is er bij de spoorwegovergang op de Lupineweg in Apeldoorn een aanrijding geweest tussen een persoon en een trein.

Evacuatie

Als gevolg van de aanrijding is sinds 18:10 het treinverkeer stilgelegd tussen Deventer en Apeldoorn. Een woordvoerder van de NS laat weten dat ruim 350 passagiers vast zitten in de gestrande  trein. De NS gaat kijken of er bussen naar de plek kunnen komen of dat er een andere trein langszij moet komen. Achter deze gestremde trein reed een andere trein met 250 passagiers. Die staat nu ook stil, maar zal waarschijnlijk terug gesleept worden naar het station.

 

Volgens een politiewoordvoerder was er geen sprake van een ongeluk.

 

Foto ter illustratie.

 

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!