Brandweer opgeroepen voor assistentie bij vreemde lucht Apeldoorn

De brandweer werd vrijdagmiddag iets na 12.30 gealarmeerd voor een melding aan de Metaalweg in Apeldoorn.

Vreemde lucht

Buurtbewoners roken een vreemde lucht uit een appartement en belde de politie. Bij aankomst werd er voor het ergste gevreesd. Ook de politieagenten namen een vreemde lucht waar en vertrouwde het niet. Om die redenen werd de brandweer er bij gehaald om als eerste naar binnen te gaan met ademlucht.

Loos alarm

Nadat de brandweer de deur had geforceerd bleek de bewoonster gewoon thuis te zijn en bleek er niks ergs aldus de woordvoerder van de brandweer. De brandweer kon alweer vrij snel retour. De politie is met de mevrouw in gesprek en regelt dat er iets gedaan wordt aan de zwaar beschadigde deur. Waar de vreemde lucht vandaan kwam is niet bekend.

Foto: Luciano de Graaf/GinoPress
Foto: Luciano de Graaf/GinoPress
Foto: Luciano de Graaf/GinoPress
Foto: Luciano de Graaf/GinoPress
Foto: Luciano de Graaf/GinoPress

 

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!