[UPDATE] Bewoonster gewond na overval op klaarlichte dag Schoutenveld Apeldoorn

Vanmiddag is de bewoonster van een woning aan het Schoutenveld in de Apeldoornse wijk De Maten het slachtoffer geworden van een brute woning overval.

Overval

De vrouw werd thuis overvallen en raakte hierbij gewond. Zij is aanspreekbaar per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies gebeurd is, kan de politie nog niet zeggen. Het onderzoek is nog in volle gang en getuigen in de buurt moeten worden gesproken. Een signalement ontbreekt ook nog, wel is duidelijk dat de overvaller een man is. Mogelijk was het een blanke man van rond de 20 jaar, ongeveer 1.80 meter lang met een slank postuur. Buren zijn geschokt door het geweldincident.

Babbeltruc

Volgens buurtbewoners zou het gaan om een babbeltruc en zou de dader zijn slachtoffer gisterenavond hebben gebeld om de volgende dag, vandaag, een enquête in te vullen. Vorige week werd er in Apeldoorn ook al iemand overvallen na een babbeltruc.

Mensen die iets gezien hebben worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

De politie doet onderzoek bij de woning.

 

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!